29 juli

Nu lagas det mat för fulla muggar här hemma, min mormor och min kusin Marcus är här och hjälper till :)
Vi har bakat cheesecake, lagat paj, fixat kycklingklubbor och massa mer. Senare åker jag med mormor till skbg till Daniel sen vet jag inte vad som händer ikväll :) Imorn blir de iallafall party! :D
Nu ska jag hjälpa till lite mer här! :) 

städstädstäd

Just nu håller jag på att städa som en tok här hemma, men tog en paus nu :p
Igår var vi ju som sagt i Örebro och handla, och det är såå fint i stan där :) verkligen jättemysigt! Jag handla ett par skor och ett linne, sen present åt mamma ;) Sen när vi kom till köping så åkte jag buss till Uttersberg där min mor skulle hämta mig :) Våran nya mötesplats, hihi ;)
Har precis gjort fint på mitt sminkbord, de är nog min älsklingssak i mitt rum! Så tänkte sänga in en bild på de :) När jag köpte det var det vitt med röda blommor på sidan, inte alls fint. Så när jag måla om i mitt rum så måla vi de svart, och det blev så myckte bättre! helt kär i det :)
Kanske inte dom bästa bilderna, men de får duga :)
Nu ska jag ta och fortsätta sen vänta på att mamma kommer hem med min vattenmelon, muuums!

27 Juli

Nu har jag precis kommit hem till daniels far efter en tur på stan :p Tog ut pengar och kolla lite i affärer.
Idag när daniel slutat jobbet far vi mot Örebro för att handla lite, bland annat present åt min mor ;)

igår köpte vi soffa tills vi flyttar, gud va jag längtar nu! :D
Dyr var den inte heller, 3000 :)
jag är verkligen skitnöjd :D



Nu ska jag gå & ta mig nå att äta, sen börja fixa iordning mig tills daniel kommer :)


26 Juli

Just nu sitter jag och väntar på att Daniel ska vila klart så vi kan göra nått, men det låter hela tiden "bara 5 min till". Så det kommer väl ta ett tag till innan vi kommer ut.
Jag har hittat present till mamma! :-D Jippy! :) så imorn åker vi och handlar.
I helgen blir de partaj hemma hos oss, massor med folk och god mat! guuud va jag ser fram emot de, hih :p Sen kommer min kusin som jag inte träffat på hela sommaren eftersom han jobbar i Tännäs, så de ska bli kul :) Sen ska äntligen få äta cheesecaken i frysen som jag varit så sugen på! fy satan va gott :)

Och vi kanske ska handla en soffa idag, ska prata lite med Daniel NU! För de har gått 5 min sen han sa de. Men antar att de kommer bli 5 min till. Men vi hörs! :)

TOKIG!

Alltså jag blir verkligen tokig, snart. Hittar verkligen INGENTING åt min kära moder. Jag har letat runt överallt, jag har ringt runt, kollat nästan varenda träff på google, haha kanske inte. Men nästan :) Och hittar ingen i närheten.. hon får väl en kram istället.
nej, fan!
Jag ska hitta den! om jag så får åka igenom hela sverige.

okej, där överdrev jag.
Har ca 6-7 nummer jag ska ringa imorn, så håll tummarna att nån utav dom har!
Det är lixom bara nåra dar kvar tills hon fyller, så jag är lite stressad..

aja, nu ska jag snart kolla på johan falk så jag uppdaterar imorn :)

Köping!

Så, nu har jag kommit till Daniel i köping :)
Imorse åkte jag med mamma och syster till västerås för att mamma skulle till lasarettet, så vi följde med som "moraliskt" stöd :) Sen gick vi runt lite på erikslund och åkte sedan hem mot skbg :) 14.25 åkte jag buss till köping, tänkte åka 13.25 men självklart så går inte den bussen på sommaren, min vanliga tur! :p när jag kom fram till köping så kolla vi jysk, och jag hitta en soffa jag vill ha! Men är inte säkert att vi ska flytta än, så vi kan inte köpa den. Jag hoppas verkligen att vi får besked om vi kan flytta in eller in! helst nu, på en gång :p hihi.

& förresten så håller jag på och leta runt som en tok efter en present åt min mor, men icke sa nicke. Antingen fel färg eller fula och så fort jag hittar nån fin så är de slut . De är ju toppen! kan ju inte säga va de är, eftersom hon kanske läser här ;)

Nu ska jag mysa ner mig vid daniel en stund innan vi hittar på nå annat, så jag uppdaterar imorn kanske :)
Ha de bäst! :)

23 juli

Godmorgon eller goddag kanske det heter nu :)
Just nu sitter jag och Daniel och äter vatten melon hemma hos mig :) Mumsfillibabba!
Igår kväll mös vi framför tvn med strips, schnitzel och bea sås :D vi gick o la oss ganska tidigt runt tolv kanske :p Sen vakna vi typ 8, och somna om igen som tur va och sov enda till tolv :) Idag ska vi nog till västerås, där det är nån bilträff. Får hoppas på att det är nå o se!
Prata med mamma igår kväll när dom kommit till strängnäs, hon satt i solen och drack vin medans jag satt i skbg där det var mulet och kallt :( usch, jag vill oxå ha sol & varmt! Men snart så, i Oktober åker jag, min familj och Daniel till USA :D gudars, va skönt och komma ifrån sverige och skolan i två veckor! Jag och Daniel ska flyga dit ensamma, så ni som känner oss kan ni föreställa er mig och daniel på en flygplats?! Och sen ska vi mellanlanda i London, det kommer sluta med kaos :) haha!
här får ni några bild från förra gången som jag var i USA:)
Sista bilden är ifrån new york och den första kommer jag inte ihåg :)
nu orkar jag inte ladda upp nå mer tar så lång tid, så nu ska jag börja fixa iordning mig för att sedan kolla om de finns nå att äta :) sen far vi till skbg :)

Gör ett nytt försök.

Okej, jag tänkte börja blogga igen :) men få se hur länge håller, hehe.
Jag fattar verkligen noll hur man fixar design och sånt skit, men lyckades efter många om och men fixa lite iallafall :p

Dagen då, vaknade 7 imorse av världens åska. Toppen! Och jag somna runt 3 - halv 4 så de blev ju inte mycket sömn. Duscha och fixa iordning mig för att sedan åka med mamma, Anna & Kajsa till köping där dom skulle släppa av mig hos daniel för att dom sedan skulle fortsätta färden vidare till strängnäs på bilträff, och pappa ska köra drag racing i helgen så jag håller verkligen tummarna på att det inte blir nå strul!!
Nu sitter jag hos Daniel i skbg och väntar på att han ska komma hem. Vad som händer ikväll återstår att se :)

Nej nu ska jag göra nå vettigare!






RSS 2.0