Fredag

Nu har jag nästan nyss kommit hem från praktikplatsen efter att ha pratat med Sandra om nästa vecka, så nu sitter jag ensam i lägenheten och lyssnar musik <3

Idag i skolan fick mina naglar gjorda av Hanna, blev jätte fint :) fast jag har bara nagelförlängning på en hand, haha ;) så jag får gömma den andra tills på tisdag :p Sen rut tolv så åkte jag och Lina ner på stan en stund för att sedan skulle jag ta bussen till erikslund och möta Daniel och hon skulle hem. När jag väl mött upp honom så åkte vi till biltema och sen ikea för att köpa gardinstång innan den förra gick av, haha ;) sen när vi kom till köping skjutsa han ner mig till stan och när jag kom hem hade han fixat gardinerna, min sötnos :) idag ska vi nog mest mysa, om han inte stannar vid Toms garage länge ;p då får jag mysa själv :)
nu ska jag gå och byta till myskläder och slå en pling till min kära mamma :)




slänger in en gammal bild på mig som jag hitta på daniels dator

15 November

gud va jag är värdelös alltså, jag har verkligen haft fullt upp! men slänger in ett kort inlägg nu ;) iallafall, jag har haft sjukt mycket att göra i skolan. Idag hade jag manikyrist prov och om jag klarar det och det praktiska provet så är jag diplomerad manikyrist, känns skönt! Nu sitter jag och kollar på desperate housewifes medans Daniel vilar innan han ska jobba. Ja, han har börjat jobba natt och jag får sova alldeles ensam i lägenheten :( men, jag överlever. Lägenheten börjar äntligen se ut som ett hem nu, förutom att det saknas lite tavlor och en lampa i "rummet", har bara två fönsterlampor än så länge :) nu ska jag kolla klart på det här sen skriva i min matdagbok till idrotten och sedan mysa med min älskade innan han börjar <3
och snart är de första advent, så himla mysigt :)

den 4e november

Nu var det ett tag sen jag skrev sist, men jag har haft fullt upp med att packa och flytta grejer men nu tänkte jag slänga in ett inlägg. Som sagt, jag och daniel har flyttat ihop i en etta i köping. Och jag älskar lägenheten! Trivs skitbra. Det enda som är lite trist och läskigt är att på söndag börjar daniel jobba natt då får jag sova ensam enda till JUL! herregud. Men det ska nog gå bra, hoppas jag :)

Just nu sitter jag i soffan och åt nyss frukost. Ska snart kila iväg till hemköp tror jag. Annars har jag ingen aning vad jag ska hitta på tills daniel slutar, det finns fortfarande saker att göra här hemma men jag saknar några saker så kan inte göra det innan han kommer hem.
nej nu ska jag fixa iordning mig och kila iväg!

RSS 2.0