hemma i sverige!

Sådärja, nu är vi hemma på svensk mark igen. Kom till arlanda igår runt halv sex tiden och där hämtade min morbror och daniels kusin upp oss och sedan åkte jag, daniel och hans kusin till köping och alla andra hem till rhn. Det känns skönt att vara hemma igen, borta bra men hemma bäst! :)Jag har haft det helt underbart med min familj och daniel <3 och satan vad skönt det känns med nya kläder!! jag har knappt handlat kläder under hela sommaren, bara nån tröja då & då liksom så nu känns det bra med nya kläder :) och det är riktigt billigt där, mina converse kosta bara 280 kronor kanske. Jag fick ta barnstorlek som var billigare men vuxen storlekar kosta 50 dollar kanske och det är ungefär 350 så de är billigt det oxå :) bilder från resan kommer in senare (kanske,om jag orkar och har tid :)
och sen den här veckan som kommer har vi höstlov så under det ska jag ta igen allt jag missat och sen flyttar vi :) så idag har jag packat lite kläder och tallrikar oså sen imorn ska jag olja in vårat soffbord och packa lite kläder.
nu ligger jag i sängen och käkar godis, ikväll har vi haft farmor och farfar här på middag. Så himla roligt och träffa alla här hemma igen! och fastän vi har strålande sol var dag och 25 grader kanske så känns det mysigt att komma hem till hösten och få tända ljus och bara mysa! nu tänkte jag försöka sova, om det nu går så svårt att vända om dygnet igen! :)
här är en bild på mig som håller i katten dom hade som vi bodde hos. Ser ni dens jättecoola och söta tassar eller?! hon har sex "fingrar" urgulligt ju :) och apropå katter så har min lilla kissemiss blivit enorm medans vi varit borta hon är som en rund boll :) sötan.

Dragracing.

Vi kom till motellet för inte så längesen, innan var vi på bilträffen och gick på marknad och kollade dragracing. Det är riktigt varmt här på dagarna, jätteskönt! och sen kommer vi hem till kalla sverige nästa fredag :( men det finns mycket kvar som vi ska göra, imon ska jag åka till ett shopping center och hämta mina converse skor som jag hittade imorse när vi gick och shoppade :) sen ska vi åka vidare till SF (fairfield;) och vara där tills på torsdag då vi åker hem. Idag fick jag också en födelsedagspresent av min kära mamma, min väska från trophy queen! ååh, jag bara älskar den :) kan tyvärr inte ladda upp bilden och varför vet jag inte, men kika in facebook :)
och nu måste jag bara berätta en sjukt läski grej, vi bodde ju som sagt uppe i Lakehead i Redding innan vi åkte hit och där fanns det björnar så vi skämtade om att ingen vågade gå ut på kvällen och liknande, och sen igår ringer han som vi bott hos och berättar att dom hittat en gubbe som bliviti ihjälbiten av en björn. Riktigt hemskt alltså.
Nu ska jag kika på en film medans vi väntar på pojkarna innan vi ska äta på denny's!

Godmorgon :)

Vi har nyss vaknat, och ska snart gå in till mamma och pappas rum och äta frukost, vattenmelon bland annat! :) och senare idag åker vi vidare till bakersfield på bilmarknad, ser ut att bli varmt idag :D
igår kväll  när vi var ute och gick var vi inne på en rolig mexikansk mataffär, riktigt kul och se skillnaden mellan den och sverige haha :P
gud ja har verkligen ingenting att skriva, kommer inte på nånting så jag avslutar nu :)

Torsdag kväll

Nu har vi precis kommit fram till motellet i Tulero, tror ja det hette :) Jag verkligen älskar att åka bil i USA, det är så himla fint. Vi har åkt exakt hela dagen. Imorse sa vi hejdå till Jím & Brenda, dom är nog världens snällaste, allvarligt talat.
Har pecis bytit om och ska fixa håret snart, ser ut som ett fågelbo i huvvet. Som daniel sa, hahah :)
Imorn ska vi åka till Bakersfield på bilmarknad, och jag ska äntligen få min väska!!! :D
nej nu ska vi ut och gå en sväng! hejdå :)

United States!

Herregud vad det här är underbart! Jag älskar det! hitills har vi mest shoppat,shoppat,shoppat och kollat runt i Redding hehe. Vi bor i världens underbaraste by, Lakehead hos pappas kompisar :)
Och, jag har fått min älskade mustang! JAG ÄR KÄR! jag vill ha körkort nu, tack :)
snygg va? ;)
just nu sitter vi på en klubb som heter klondike och har nyss ätit tacos, it´s tacotuesday ;)
men nu ska jag lyssna när Summer sjunger, uppdaterar när vi kommer till Bakersfield :D

lördag, 8e oktober

herregud, vad jag är kass på att uppdatera! Jag har verkligen haft fullt upp i veckan med plugg, resor hit och dit, fixa ditt och datt, har känt mig ganska stressad men tror jag har det mesta under kontroll nu!
Nu är det bara plugg och packning som ska göras i helgen+veckan.

Sen har jag också färgat håret i veckan, kopparfärg igen.
Bara för att jag älskar't.

sitter hemma hos Daniel i skbg och har nyss ätit makaroner med creamcheese krydda, mums!
och nu har jag ingen aning om vad vi ska göra, ingenting säkert :) imorn ska vi iallafall till min älskade farmor&farfar och äta middag :) sen ser min vecka ut såhär :)
måndag; praktik, buss till skbg och sova där.
tisdag; skolan, 2 prov (matteB & naturkunskap) slutar fyra, stressa iväg till fagersta till marcus och städa, buss till skbg
onsdag; sista skoldagen, hem till rhn och packa,
torsdag; runt 2 på natten drar vi mot stockholm!! satan vad jag längtar efter min familj

nu ska jag gosa med min älskade, puss

och förresten, imorn fyller min pappa år! :D grattis <3

Kanelbullens dag!

Hejhej! nu har jag precis kommit till daniel från skolan, var tvungen att skippa sista lektionen för att jag ska vaccinera mig i skbg. Nu har jag lugnat ner mig från igår haha ;) jag hoppas verkligen att jag inte blir sjuk efter vaccinet!! håll alla tummar för mig :) väntar på att daniel ska komma hem från jobbet sen ska vi åka tror jag :) jag tänker fan äta pizza när vi kommer till köping igen, för det har jag förtjänat!
sen ska jag sätta mig och plugga matematik och svenska, igeeen. Är det jag som är helt korkad som inte fattar uppgiften eller? aja, får fråga Harry imorn om inte annat :)

nu ska jag våga mitt hår ;) med min nya wavemaker som jag fick av daniel i present :) puss!


..

jag behöver nån som kan hjälpa mig!

Klarar inte av sånt här!

Åh, jag får panik snart. För det första så fattar jag inte svenska uppgiften som ska vara inne på onsdag och jag har ingen som kan hjälpa mig.
Och för det andra så har jag inte tagit mässlingvaccinet och det är sex gånger så större chans att jag blir smittad i USA, och man blir sjuk 6-12 dagar efter med feber och röda prickar. Ååh, jag behöver prata med min mor :( hon på läkarstation kunde inte säga hur jag skulle göra utan jag fick bestämma mig själv.


nu ska jag sluta skriva för det blir bara negativt. hejdå

17 år!

yes, idag blir jag 17 år. Men känns inget speciellt, inte som det brukar. Men de är nog bara för att min familj inte är här med mig. Men min älskade pojkvän firade mig imorse :) tack så mycket älskling!! :) Nyss ringde min mamma och sjöng för mig :)

iallafall, min dag då. Vi åkte till kopparberg runt 11-12 tiden och gick runt där och åkte karuseller :) sen så åkte vi hemåt och nu har Daniel precis åkt ner till Simons jobb där dom ska basta. Ska kila ner dit jag med nu tänkte bara skriva ett snabbt inlägg hih :)
Hejdå! :)




RSS 2.0