födelsedagsfirande!

idag har jag haft gäster här som har firat mig, har fått massa skoja bl a lite saker till lägenheten :) och min farfar har gjort min osthyvel jätte fin med ett nyss skat! Tack för allt :)

just nu ligger jag i min säng och myser med min efterlängtade lilla kissemiss :) har nyss prata med min kusin också, en timme pratade vi nog på :) jätteskönt att kunna prata och se varandra fastän hon är i Holland och jag i Sverige. Har också pratat med min älskade mamma, som jag saknar henne. Tänk, min första födelsedag utan henne :( ´men nån gång måste bli den första!

väntar på att daniel ska komma hit, jag hatar verkligen att vara ensam hemma speciellt i ett hus. Uschamig, men jag får sysselsätta mig med nå annat. Kolla på tv kanske :)

japp, det ska jag göra nu! så jag uppdaterar imorn om jag har tid ;)

Hos mormor!

Som det står på rubriken så är jag nu hos mormor efter en dag i skolan :) började med matte och sedan stol&trend och design. Design kan vara den segaste lektionen, vi har från 10.50 till 14.30. Men jag började tidigare så jag skulle hinna med 2 tåget för att hinna ringa till tandregleringen eftersom jag tror att min tandställning gått sönder (på riktigt nu!) haha, var där förra veckan också för att jag trodde de :p pinsamt om den inte är sönder nu :) men jag tror de ;p

kom på när vi skulle äta nyss att jag bara ätit ett äpple idag, satan va hungrig jag var!
men nu ska vi snart kila ner till kyrkogården och sätta blommor på morfars grav :)
jag verkligen älskar hösten, så himla fina färger då! och mysigt :)

imorn i skolan så skulle jag behöva en kund! men icke då, ingen kan :( mamma är borta och mormor har ingen skjuts och farmor jobbar.

nej nu ska jag kila ner till graven med mormor!

:-)

Nu har jag precis kommit tillbaka från praktiken. Det var verkligen skitroligt ikväll! så tycker jag att det borde vara jämt :) nu ska jag snart börja gör mig iordning för kvällen, hehe :) sen har jag sån stor lust att ringa min mamma :( vi brukade liksom prata i telefon 1-4 ggr per dag, och nu kan jag inte prata alls med hon. Men snart får jag träffa alla igen :)

nej, nu ska jag tvätta bort sminket!

onsdag

Tänkte berätta lite snabbt om min vecka, i måndags åkte jag med min mor till fagersta där hon skulle klippa sig och efter det fick vi gäster som skulle fira mig och min syster. Min syster fyllde år den 18 sep men då var ju vi i Kjula och jag fyller på lördag men då är inte dom hemma :) så de fick bli då istället. Sen på tisdagen då, skola som vanligt sen hände väl inge speciellt. Var hemma med familjen, och på kvällen så gjorde jag räkchips. Så satans gott! eller gjorde och gjorde, jag fritera dom bara :p men det är skapligt gott. Och sen kom farmor och farfar och sa hejdå till dom andra för idag åkte dom till USA, så nu sitter dom på flyget. Fan vad jag är avis alltså!!! men snart är det min tur, som jag längtar.

idag i skolan hade jag först försäljning&service och sedan coopertest och direkt efter det var det bara att stressa som satan till tåget. Hann precis med det, måste sett roligt ut när jag gick/sprang där haha. Men vadfan, orkade inte vänta. Så jag kom till daniel kanske kvart i elva sen sov vi en stund och nu ska jag snart hoppa in i duschen.

och ikväll ska jag praktisera mellan 6-10 eftersom det är tjejkvällen och då är alla affärer öppna till 10. Så det ska bli skoj!

det var väl allt för mig! :)

söndag den 25e

gud va jag är dålig på det här ;) menmen!
min helg, i fredags så gjorde vi inget speciellt tror jag. Eller jo, vi åkte till västerås efter praktiken och kollade de nya shoppingcentret :) mysmys. Det följde med en kaffebryggare hem, och daniel köpte parfym också :) killparfym luktar så mycket godare än tjejparfym! sen sov vi i riddarhyttan, på lördagen drog vi ner till hardalen där det var orienterings tävling. Och där träffade jag min efterlängtade kusin! <3 sa hejdå till henne idag då hon skulle åka till västerås för att sova hos Anna. Vi kom på att vi inte kommer träffas på TRE (!!!) hela månader, jävlar. Hur ska jag klara mig? :( jag åker den 13e, och hon kommer den 14e.. sen åker hon den 23 eller nå sånt. så vi missar varandra precis. och igår så var vi i västerås med Sars och Andreas en sväng :)

och idag har det inte hänt så mycket annat, en seg söndag som vanligt ;) men jag behöver inte lägga mig så speciellt tidigt idag så de är skönt! är ledig imorn då jag ska praktisera på onsdag istället :) just nu väntar vi på att några ska komma och kolla på Daniels bil, sen så ska vi åka till rhn och sova där.

lägger in lite gamla bilder på mig och Daniel i början när vi blev tillsammans, alltså tre år sen och sen en bild på mig och lo. Saknar dom tiderna litegranna faktiskt.









22 september

torsdag redan, veckan har gått supersnabbt! känns som det skulle vara typ tisdag eller nå idag :) men skönt att de är fredag imorn iallafall! jag har ingen aning vad som händer i helgen, det återstår att se. Men, en vääldigt rolig grej är att min kusin kommer hem!! FAN va jag saknat henne! <3 så blir väl att träffa henne iallafall.

dagen rullade på bra, och när jag slutat praktiken (jag praktiserar på beauty store i köping, såg att alexandra kommenterat och fråga ;) gick jag hem till daniel för att börja städa rummet och sedan gick vi till hans mamma och åt mat :) när vi kom hem igen, åkte vi och hälsa på hans kusin en stund och nu har jag precis kommit ut ur duschen. ska väl ta nå att äta och kika på tv. Gud va mina inlägg är tråkiga alltså, men jag har inga bilder på den här datan. men det har jag väl inte på min heller, bara gamla bilder :) så dom är också tråkig, hela jag är tråkig helt enkelt ;p

Juste, en grej jag glömt skriva här är att nu är de bestämt att vi ska flytta och det blir förmodligen den 1 nov, om hon som bor där nu kunde flytta ut tidigare. De är ju direkt när vi kommer hem från USA, så de är bara att börja flytta det första man gör ;) och sen måste vi se till att ha sparat lite pengar till säng osv, heh ;) jag bara älskar köket i lägenheten! Det enda dryga är att  det är längst upp, utan hiss :p men vadfan, det klarar vi ;p det enda jag tvekar lite på är mitt sminkbord :/



som ni ser, så är det ganska stort och skapligt tungt. Men det ska jag tamefan ha med mig, annars vet jag inte vad jag gör. Och jag undrar om det får plats också, men det måste det göra! annars får jag göra plats, jag får ha de i köket. Hahah, nä skämtåsido.
Jag ska iallafall ha med det när jag flyttar :)


nu avrundar jag och ska ta mig nå att äta :)

21/9-11

idag var inte den allra lättaste dagen. Den började iallafall med att jag vaknade och fixade iordning mig inför praktiken, och gick sedan iväg. Dagen rullade på, och allt gick bra. Lite segt med kunder bara. sen, 15:35 ringer min mamma och säger att farmor&farfars hund ska åka iväg och avlivas kl 5, och enda sättet för mig var att åka buss hem. Och den gick 15:40, så de var bara att springa iväg till bussen med tårarna i ögona. Fyfan, jag klarar verkligen inte av avsked. Hon var så olik sig, helt slut. men, det kommer bli bättre för henne. Hon mår mycket bättre nu, men det är klart det är jobbigt, och det kommer bli så tomt. Älskade Ada, som alltid poffa till armen med nosen när man slutade klappade henne, hon som somnade med huvet mot bordsbenet och hon som alltid var så glad och busig.

vila i frid Ada, vi kommer saknar dig

nej, nu ska jag gå och mysa med min bästa pojkvän.

Tisdag den 20e september

Nu va de ett tag sen jag skrev igen. Tänkte berätta lite snabbt av vad jag gjort i helgen, i fredags så åkte vi till skbg och åkte sedan till fagersta en sväng för att kolla läget hehe :p sen i lördags så åkte jag och daniel till Kjula där min familj + farmor & farfar var. När vi kom fram fikade vi för att fira min syster som fyllde 12 dan efter :) sen kollade vi när min far körde dragracing :) tänkte lägga in en liten video sen när jag kommer hem till rhn :) vi sov kvar i våran trailer sen, trångt var det kan jag säga! tror vi sov 9 där man kanske kan sova 5-6 stycken :P
när jag och daniel kom hem till hans pappa på söndagen så börja vi laga mat, enchiladas. fytusan va gott de är :) sen mös vi framför rio med chips och dricka :)

igår var min första dag på praktiken, och jag tror att jag kommer trivas super där :) verkligen skit roligt :D längtar tills man kommer in mer i det, och kan det mesta utan att fråga :)

och tror ni inte på fan att min tandställning gick sönder igår (tror jag) det känns inte rätt i munnen iallafall, haha. Så idag kl 3 ska jag till tandläkarn i köping och ifall den är trasig så ska daniel skjutsa mig till västerås. Skitsaker, hoppas verkligen att det är lugnt att jag går ifrån praktiken.

nu ska jag snart kila iväg så jag skriver kanske senare idag :)

fredag!!!

Oj, va tomt de va här :p
Meeen, jag har inte orkat skriva nå i veckan. är sjuk och har varit helt slut hela veckan, har för det mesta sovit hos mormor för att få sova längre ;-) igår städade jag min kusins lägenhet och tjänade mig en slant ;) välbehövligt kan jag tala om! & idag slutade jag halv ett, först hade vi stil&trend lektion, då vi gjorde våra första nagelförlängningar! fy satan va roligt att komma igång. Men det var jävligt svårt, hehe :) men som sagt, övning ger färdighet ;) och sen hade jag extra mattelektion eftersom vi missar nästa vecka då de blir praktik. Jag ska vara på beauty store i Köping :) det ser jag verkligen fram emot :)
och idag fick jag reda på en väldigt bra grej! men, säger ingenting förrän allt är redo och klart eftersom de inte är helt hundra än :)

sitter hemma hos Daniels pappa och Daniel åkte nyss och jobba, enda till sju. vad ska jag göra fram till dess?
sova kanske, åh va skönt det ska jag göra.

imorn åker vi till Kjula för att fira min älskade syster som fyller 12 och kollar när pappa åker dragracing :)
få se om de dyker upp nå mer inlägg i helgen.

11 september

Det är idag tio år sen terrorattackerna i USA, alla mina tankar går till alla drabbade för tio år sen. Jag var då 7 år, så kommer inte ihåg så mycket av det. Men senast vi var i USA så bilade vi från SF till NY, så då var jag vid ground zero. Där vart tvillingtornen stog. Och det läskiga var, att vi var där den 1/11-09 (tror jag). Men datumet var iallafall samma siffror som när det hände 2001, fast omkastade. När vi var där, så låg det en sten vid en minnesgrej där det stod ; happy mothers day. I miss u!
och sen datum då mamman föddes och dog.
herregud vad hemskt det måste vara :-(
Två filmer som ni bara MÅSTE se, är world trade center & remember me. Jätte bra filmer verkligen!

Nu tänkte jag berätta lite om min helg, i fredags så sov vi hemma hos mig och där blev det mat och sen gick vi ner till tallgården en stund. Och igår då, lördag var vi hemma hos Daniel med hans kusin Tom, Sara, Andreas och i slutet Maria också. Det var verkligen en skitrolig kväll må jag säga, har inte haft så kul på länge ;-) har en väldigt rolig video på min kära pojkvän som var full som en kastrull och skulle sova med madrassen som ett täcke. Men den lägger jag inte ut på bloggen :p idag då, daniel och tom var bakis så det blev godis mat och tv tittande :) sen nu är Daniel vid simon så jag undrar om jag ska lägga mig och vila och käka godis ;) sen ikväll ska vi åka hem till rhn och äta fläskfilé, mumsfillibabba! de är bara och se om Daniel kommer ihåg att komma hem så vi är där vid halv nio som vi sa. Det tror jag inte att han gör, om jag inte påminner honom.


hejsvejs

äntligen fredag!

guud, va skönt med fredag! ska bli skönt med helg nu, och på måndag är jag ledig och daniel jobber eftermiddag så vi ska kolla på en lägenhet på förmiddagen :) sen tar jag nog bussen hem till skbg.
Sitter hos daniel just nu och väntar på att han ska komma hem från jobbet, pratade nyss med min efterlängtade kusin som är i Holland. Det är så skönt och prata med henne, även om de bara är över fb :) men bättre än ingenting!

Idag i skolan så gjorde vi manikyr på ettorna i våran skola, det givk väldans bra faktiskt! känner mig såå mycket säkrare nu inför kundmottagning :) slutade runt elva kanske, så tog bussen till stan och kollade lite i affärer, blir så himla shoppingsugen, men jag måste hålla fingrarna i styr tills vi kommer till USA.

idag tror jag att jag och daniel åker till västerås och gårm på stan, han skulle handla en jacka och jag ska handla nå för mitt present kort på rut mfl. Kan ju iallafall handla någonting ;) hihi.

jag funderar på att färga håret kopparfärg igen, de är ju så satans snyggt! men jag kan itne bestämma mig. eftersom förra gången försvann de direkt nästan :-/ men jag får se hur jag gör :)

nu ska jag kila, pusss

Onsdag

sitter hemma hos daniel och har precis käkat, kyckling currysås & ris! mums.
Skulle egentligen ha åkt till skbg för att fira min morbror som fyller år idag, men jag orkade helt enkelt inte. helt slut efter skolan, började med försäljning och service och sedan idrott, mentorstid, natur och svenska :)

Igår i skolan var det skolfoto, alltså seriöst jag ser likadan ut iår som förra året. inte okej, med andra ord. usch, äckliga jag. Men jag fattar inte varför man ska börja klä upp sig heller, typ klä sig som man annars inte klär sig? vad är meningen :)


Daniel var iväg och kollade på en tvåa idag. Ska förmodligen dit och kolla igen på måndag då jag kan följa med.

nu tänkte jag lägga mig i sängen och vila, hööörs

skiiiit

skrev nyss ett långt inlägg, sen försvann de. så härligt.
så nu skiter jag i det, ska lägga mig bredvid min älskling och mysa

fredag 2 september

fredag äntligen! som jag längtat. Idag klippte sanne mig i skolan :) så skönt och klippa sig äntligen. Sen åkte jag med tolvtåget och kom till köping halv ett där min älskling hämtade mig <3 åkte hem en liten stund och sedan for han till jobbet, så jag kollade datan och drog till big inn för att köpa en hemlis ;) när jag gick dit var det skitvarmt och solen lös, när jag kom ut från big inn igen och skulle gå till stan började de regna (?) vad är de för väder? :-S orkade inte gå till stan i regnet så gick till daniels pappa och när de slutat gick jag och pratade med min praktikplats, har en ny nu eftersom den andra inte ville ta emot på måndagar, men jag har fixat en annan som tur är! :)


Och förresten, min älskade mamma beställde en väska från trophy queen igår! lägger in bild nån annan dag, men ni kan gå in på hennes sida på facebook där hon heter "trophy queen" och kolla på profilbilden, för det är en sån väska jag ska ha :) en överlycklig fanny! :-D älskar min kära moder ;)

ikväll blir det förmodligen bio :)
nu ska jag lägga mig och sova en stund :)

3 år!! <3

idag har jag och min älskade Daniel varit tillsammans i tre år :) gudars, han är underbar.
Men de tråkigaste är att han jobbar eftermiddag så kan inte träffas, och imorn så jobbar han till sju så jag ska vänta i köping efter skolan :)
i skolan imorn ska jag bli klippt, satan va skönt! det behövs kan jag säga ;)
idag åkte jag buss kl 6 till skbg, sen med emma till sura och vidare till skolan för matematik B. Kan nån påminna mig varför jag valde det? herregud. iallafall, sen var det stil och trend lektion då fick jag min buskiga fula saker till ögonbryn fixade till det bättre! hade sparat ut för att noppra om dom, hatar verkligen det! sen nopprade jag en annans ögonbryn och efter det hade jag design, hur länge som helst! men fick sluta tidigare som tur var :) eller inte sluta men, hitta inspiration ;p
just nu ligger jag i min säng och tjockar mig, med mitt godis! och lyssnar på gammal musik.
har precis packat upp mina kartonger till vi skulle ha flyttat, men som sagt. det sket sig. Hoppas verkligen på de bättre nu! min älskling försöker allt han kan, och jag är bara negativ. förlåt mig :( menmen. nu ska jag fortsätta äta godis, och kanske kolla lite olika nailart? japp det ska jag! och bli på bättre humör så jag vågar gå ut utan att bli arg på nån i familjen :)
en bild från förra sommaren :) <3

RSS 2.0