VÄRDELÖSA DAG!!!!

ja, som rubriken lyder så är det här en helt äcklig dryg jävla värdelös dag!! fan vad arg jag är. Men jag tänker inte skriva massa skit på bloggen, nej. Nu är jag glad.
Såg att jag skrev fel i förra inlägget tror jag skrev "se veckor" men ska förstås vara sex veckor :)
dagen då, skola från åtta till halv tre
börja med försäljning och service sen fortsatte med idrott,mentorstid,naturkunskap och till sist svenska innan jag fick sätta mig på tåget tillsammans med emma och en godispåse, de får jag äta idag eftersom allt skiter sig. Kan bara säga lite kort varför, lägenheten cpa så jag ska aldrig flytta hemifrån. Bara att packa upp igen! men, min bästaste älskling försöker fixa en annan. och förresten imorn har det varit vi i tre hela år! men det tråkiga är att vi inte kommer ses, de är ju toppen! veckan blir bara bättre och bättre märker jag. Men, jag hoppas vi kommer göra någonting i helgen. Men han ville på bilträff, sååååå. få se.
nu ska jag hämta min feta godispåse och slänga på mig de underbaraste som finns, älskade mjukiskläder. Sen ska jag lägga mig framför tvn.
tack och hej

måndag den 29 augusti

nu va de ett tag sen,igen :) jag kan berätta lite kort va min helg bestått av i fredags sov vi ensamma hemma hos mig eftersom min faamilj va i vansbro och kollade när min far körde dragracing :D sen i lördags åkte vi till västerås och var där heeeela dagen åkte runt tolv och kom hem runt nio-halv tio kanske :) och daniel köpte världens godaste krydda, cream cheese. Så satans gott att ha på makaroner!! och igår åkte vi till fagersta för daniel skulle handla nå, men de fanns inte. Och idag då, jag är ledig :D så ska åka med daniel till köping och prata med praktiken sen kommer min mor och hämtar mig :)
på tisdag börjar jag kl 8 och slutar fyra!! så jag kommer åka 6 från rhn, och komma till skbg HALV SJU! snacka om att jag kommer vara död :( nu vill jag bara ha 13 okt, bara se veckor kvar ungefär. Underbart! nu ska jag äta äppelpaj som jag bakade igår, muuums

Hur många lingon finns det i världen

Idag har jag bara varit i skolan, från ca 8-4 skulle egentligen slutat 16.40 men som tur var fick vi sluta tidigare och vi ska nu flytta lektionen så vi slutar runt halv tre eller nå sånt, satan va skönt! och vi fick oxå reda på idag att vi blir manikyrister i slutet av de här året. Härligt!! :)
och det händer jätte mycket roligt i höst i skolan, vi ska börja med kundmottagning ( så ni som vill ha ansiktsbehandling eller manikyr så är de bara höra av er, 150 kr tror jag )  jag skriver när jag är säker, kommer inte ihåg va hon sa :p men har för mig att det var så! och sen ska vi börja med nagelförlängning :) Vilket år det här kommer bli, supertaggad! :)

Jag och daniel kollade nyss klart på hur många lingon finns det i världen, och herregud vilken film alltså! den borde ni se om ni inte redan gjort de :)

nu ska jag åka med daniel till affären!

Onsdag!

goddag!
nu sitter jag hos daniels far och åt nyss lasagne, muums.
Idag var det skola, på förmiddan skulle vi typ bara ut o gå. sen kl 12 hade vi naturkunskap, med en riktigt rolig lärare :p
sen när jag kom hem väntade jag på att daniel skulle komma hem och duscha oså. sen kolla vi klart på north country som vi började på igår, den var riktigt bra! har sett den förut, men var tvungen att se den igen :) sen gick vi ut och gick en sväng på stan, och jag hitta ett par skor jag vill ha! men jag väntar till USA på att köpa ;)

nej nu väntar daniel på mig för att åka till affärn! så måste kila ;)
ska förresten lägga in länken till trophy queens hemsida, http://www.trophyqueen.com/
kika in där!


<3

åh, jag har hittat en väska jag vill ha! synd bara att den är så dyr ($295.00), och hon håller hus i USA och man är tvungen att beställa :/ jag hade garanterat köpt den om jag hade haft råd!

och hon gör väskorna i bilklädsel. Min mor köpte en väska förra gången i USA, och hon har oxå en plånbok och dom är riktigt snygga! :)



bilden tog jag från trophy queens sida på facebook :-)

23 augusti

herregud, va jag är tråkig :) men jag har inte orkat, kommer inte ens ihåg va jag har gjort? så de skiter vi i.


men igår var iallafall första skoldagen, gick bättre än vad jag trodde! och jag som trodde att jag inte skulle kunna sova, va fel jag hade. Somna runt nio-halv tio :) sen idag skulle vi samlas vid lögarängen 10 så jag pallra mig upp runt 8 och jag va tamefan tröttare idag än i måndags sen gick jag till tåget efter nio nån gång :) skulle varit framme i v-ås tio i tio. men kom dit typ halv (!) för att tåget stanna för de va nå fel, toppen.


och min praktikplats har skitit sig :( dom har bytit dag från onsdag till måndag och då var jag och prata på praktikplatsen och hon sa att det inte finns nånting att göra på måndagar, utan bara hålla på med varor oså. Så pratade med våran lärare och hon tyckte att jag skulle ta de ändå för jag lär mig ju ändå nånting. Och jag vill verkligen vara där! men har svårt o bestämma mig, om någon bara kunde bestämma åt mig :)

nu ska jag byta om, håller på och dör i mina jeans!



helt slut!

ja, som rubriken är jag verkligen helt slut nu efter en heldag av lek och spring! har ju som sagt varit barnvakt med min syster åt två tjejor :) vi har gått till campingen och ätit glass och spelat minigolf, vi har kört tafatt, spelat kort, haft kullerbyttor och julat. Fytusan va längesen det var jag julade, men jag kunde fortfarande hihi :)

sen när dom åkt hem så sprang jag, mamma och kajsa en bit. Jag och mamma sprang igår också, så nu är vi riktigt hurtiga ;) få se bara hur längesen det håller i, men ska verkligen försöka springa några ggr i veckan nu i köping :) då ska jag tametusan dra med mig daniel, de är så tråkigt och springa själv :) jag känner redan nu att jag kommer ha en jädrans träningsverk imorn :p
nu har jag precis kommit ut ur duschen, känner mig som en ny människa nu! peeling, hårinpackning och hela rubbet ;) nu fattas bara att lägga sig i en nybäddad säng, så de är vad jag ska göra nu!
och förresten, min design är inte klar än. orkade bara inte göra klart den, vill ha nån enkel bara :) så de får bli nån annan dag, och fram till dess får de se kaos ut :p
här får ni en bild på mig för ett tag sen, där hade jag lite kopparfärg fortfarande. Saknar håret :(
men kopparfärgen försvann på en gång efter jag färget det.. trist nog.

Onsdag

nu har jag precis vaknat, ska försöka vända om dygnet men det går knappt. så jävla trött nu. Hur ska de gå på måndag då? aja, idag kl ett ska jag och min syster vara barnvakt, i fyra fem timmar. sen har jag ingen aning om vad jag ska göra, ska försöka lägga mig tidigt.
Igår va jag ju som sagt hos min mormor hela dan, jag började måla deras hundgård, så jag måste måla klart den innan skolan börjar för då kommer jag vara i köping, de sköna är att daniel jobbar förmiddag nästa vecka så då ska han oxå sova tidigt och förhoppningsvis blir de lättare och sova då :)
nej, nu ska jag försöka gå upp och göra nånting!
här får ni en bild från min konfirmation :)

måndag

gud va jag är dålig på att uppdatera :) nu sitter jag hemma och väntar på att bulldegen ska jäsa klart, igår åkte jag och daniel hem till mig för att äta räääkor och sova här sen åkte han till köping idag runt tolv för att han skulle jobba eftermiddag, fatta tråkigt jag kommer ha när han jobbar em när vi flyttat sen tvungen att vara ensam från 2-11 :( okej, jag går skolan oså men sen blir jag ensam ;P
Daniel imorse när vi skulle äta " blir de bägg & äcon? " hahah!
som ni förstår så skulle vi äta ägg och bacon :p
nu ska jag gå och baka bullar så skriver senare, imorn blir de att åka till mormhoor och spendera dagen där så få se om jag skriver då :)
pusselipuss


Torsdag

nu var det ett tag sen jag skrev, hehe.
men jag har inte haft tid :) i måndags fixade jag praktik plats så nu är de klart :) sen i tisdags åkte jag buss hem för att det var kräftskiva hos mormor, sen igår onsdag så var vi bjudna på middag till kusinvitamin för att hon åker till holland imorn (!)

idag har jag och kajsa klippt gräs, solat och städat :) jag tror tamefan jag tvättat alla mina kläder, haha nä kanske inte men vääldigt mycket. Jag har lixom haft alla mina kläder nerpackade i en väska för att jag sover hemma ena dan sen andra dan hos daniels pappa och sen ena dan hos hans mor :p så det ska bli väldigt skönt att verkligen få "packa upp" sen när man flyttar. Jag kanske inte har skrivit här men jag och daniel ska flytta ihop i en etta i köping :) men han som har den nu, har inte flyttat ut än. så vi får se när vi kan flytta, men jag hoppas verkligen snart! :D
här är lite bilder från i sommar :)
Daniel ;)
mamma!
minihamburgare!
jag och mamma :)<3

måndag

Goddag! :)
jag har varit dålig på att uppdatera men jag har inte haft tid, i lördags åkte jag mamma & min syster till ludvika för att hälsa på Gudrun, min mammas morbrors gamla sambo eller särbo :) sen gick vi på lite loppis och fynda, hihi. På kvällen så hade jag och daniel blivit bjudna till min kusin Johanna som skulle bjuda oss och lite vänner på mat :) så vi gick dit efter 6 nån gång och åt tacos och hade jätte trevligt! sen gick vi till parken och var där till två ungefär. Kan inte förstå att Johanna åker till Holland på fredag!! och är borta i typ ett år :o gudars skymning!

iallafall, sitter hos daniels far och väntar på att han ska komma hem för att sedan göra oss iordning och jag ska åka och höra om praktikplatser.
det är bara TVÅ veckor kvar innan skolan börja, vill inte!

Fredag!

Nu drog daniel precis ut för att hämta nån grej av kim, så jag passar på att blogga lite :)
Igår åkte jag buss till uttersberg (som vanligt) sen kom mamma och hämta mig, när vi kom hem så laga vi mat :) de blev minihamburgare, de va riktigt gott! Mamma hade gjort egna bröd så de va suuuper. Sen gick vi ut och gick jag,mamma, pappa och kajsa :) men vi hamna hos farmor & farfar som alltid när vi ska ut o gå hihi :p
När vi kom hem därifrån igen så kolla jag klart på en film innan jag skulle sova :)
& imorse så skulle vi äta frukost vid stranden så mamma väckte mig runt nio, sen började vi fixa frukost sen åkte vi ner till ljustjärn där vi satt några timmar och åt frukost, bada och sola. Mysigt!
När vi kom hem åkte vi nästan precis till fagersta för att ta pass, när vi blev klara åkte vi hemåt :)
tänkte lägga in lite bilder på våra minihamburgare + när vi va på stranden idag, & från mammas 40 års fest.

just nu är vi i skbg, men jag tror vi åker till rhn och sover där :)
sen imorn efter jag & mamma har åkt runt och kollat på lite loppis ska jag & daniel gå till kusin och äta mat :)
och förresten min mor beställde hem en jättefin badrumsmatta till oss från ellos idag


Kanske inte så jätteroligt & veta, men de är iallafall roligare än inga bilder alls :)
men visst var den fin? :) Åh nu längtar jag verkligen efter att få flytta ihop med min älskade i en etta i köping :) men kommer säkert ta en eviiiiighet bara för det.. :(
aja, jag får hoppas på de bästa!



3 Augusti

nu har precis daniel kommit hem från jobbet. Idag har jag inte gjort nånting alls hehe, vakna runt elva sen gick jag ut & satt mig i solen. Inatt har jag sovit skitdåligt, somna till jordan rättsläkare sedan vakna jag tre försökte somna om men icke sa nicke. När jag väl somna drömde jag att daniel fick inbrott i bilen. cpdröm, sen drömde jag att någon kom in genom balkongdörren som daniel hade öppen för att han sov i soffan så var väl säkert därför.
Idag ska vi antingen bada eller åka till Västerås/arboga för att daniel ska handla jobbar shorts.
ikväll ska vi äta räkor, fytusan va gott alltså :)

nu ska jag prata med daniel om hur vi ska göra idag :)


goddag! :)

Nu har vi precis kommit hem efter en promenad till big inn där vi handlade godis, och daniel handla nya skor :) Nu håller vi på att laga korvsoppa, guuudars va gott de ska bli! :) Vi tänkte åka och bada när han sluta jobbet men vi trodde de inte va så varmt ute, men va fel vi hade märkte vi när vi gick till big inn. Så vi kanske tar ett kvällsdopp eller så badar vi imorn efter jobbet :)

På torsdag åker jag nog buss hem för att åka med mamma,bror och syster till fagersta för att ta pass :) de är inte lång tid kvar nu innan vi åker. Och innan det kommer det hända mycket, jag ska flytta hemifrån, jag börjar skolan igen och då ska jag plugga arslet av mig! för tänker ta mig tusan inte sitta och plugga i USA? nädu, då ska jag bara njuta och shoppa!

nu ska jag gå och mysa med min älskling <3
byebye

Tacopaj!

Oj, lite dålig uppdatering nu under helgen men det har varit full fart med mammas 40 årsfest. Som var jätterolig, jag och min kusin hade kommit på lite lekar som alla andra fick leka under kvällens gång och herregud vad jag garvade! Det var verkligen jätteroligt :p Sen hade vi lagt uppgifter som dom skulle göra under kvällen bl a så skulle min farfar ropa hej tomte varje gång nån skålade och nån skulle fylla på sina grannars glas och nån skulle berömma mat som ej fanns :) Mamma fick iallafall två tvättmedelsburkar av mig i stål eller nå, en svart och en vit som det stog tvättmedel på med en skopa till. Den var väldigt uppskattad! :) Sen fick hon sin efterlängtade cykelkorg och sin byrå av släkt och vänner :) Men en lyckad kväll var det :) Bilder kommer när jag kommer till Rhn igen, dvs på torsdag eller fredag. Och förresten, på lördag har jag och daniel blivit bjudna till min kusin på middag som drar till holland om några dar :( gudars skymning, hur ska jag klara mig? I nästan ett år ska hon vara borta. Läs hennes blogg: http://johannamikkela.blogg.se/

sen i söndags så skulle vi börja med byrån, åh herregud säger jag bara. Vilken tid det tog! När vi kommit en bit så (självklart) var det en grej som var sönder så jag daniel och min bror for till Västerås för att byta, sen kom mormor roger och johanna och åt :) sen, kunde vi fortsätta :)

just nu sitter jag i Köping hos daniel vi har precis lagat tacopaj som står i ugnen :) så nu ska jag kolla om den börja bli klar ;)

RSS 2.0